Fény a kékségben, karton hátlappal, 24 x 24 cm

Elérhetőség:
raktáron  1 db
Szállítás
3 munkanap
Áfa (alanyi adómentes):
0 %

6.000 Ft

db

Leírás

'Fény a kékségben' selyem mandala

Üzenete:

A kék sok-sok árnyalata között felsejlik a fény... a hidegségben a melegség.... és elérkezik az az állapot, mikor azt érzem, hogy nincs jó és rossz... nincs sötét és világos... egybeolvadnak... széppé válnak.. minden új értelmet nyer és belátom, elfogadom, hogy minden dolog úgy van rendben, ahogy van.

Mérete 24 x 24 cm. Erős kartonra feszítettem, melyet még egy kartonnal zártam hátul, azzal erősítettem meg.

Keretezve tehát nincsen. Így meghagytam annak a lehetőségét, hogy leendő tulajdonosa kereteztethesse be, még jobban saját otthonának stílusához igazíthassa.

(A keretezést lakóhelyeden vagy környékeden rövid időn belül egy képkeretező vagy egy üveges szakember elvégzi a te általad kiválasztott kerettel. Én a többi mandaláimat üveg nélkül szoktam kereteztetni, hogy az üveg ne fogja le a selyem fényét. Ha mégis védeni szeretnéd jobban és üveget rakatsz majd a mandala elé, ajánlom a tükröződésmentes üveget, mely nem csillog be különböző szemszögekből.)

Ha pedig ezt a keret nélküli minimalista stílust preferálod, egy rövid kis szalagot applikálva a hátoldalára akár keretezés nélkül is falra tudod akasztani.

***

Copyright (C)

A mandala saját terv alapján készült, így nem másolható, a minta szerzői jogvédelem alatt áll. A kép és minta jogosulatan felhasználása büntetőjogi eljárást von maga után.