Gellért Ferenc: Táplálkozás és tudatfejlődés

Elérhetőség:
kifogyott 
Áfa (alanyi adómentes):
0 %
@

Leírás

 Keménytáblás, 484 oldal, B/5-ös méretben, könyvjelzőszalaggal, egy kihajtható melléklettel

Miért érdemes ezt a könyvet elolvasni?

Mert ilyen megvilágításban magyar nyelven még nem olvashattál a táplálkozásról, legalábbis ilyen részletesen biztos, hogy nem.

Ha belülről jövő hiányérzeted van, mert úgy érzed, hogy táplálkozásról szóló tudásodat bővíteni szeretnéd hiteles szellemi ismeretekkel is, akkor örömmel tudatom veled, hogy ez lesz az a könyv, amire vártál, ami a hiányzó láncszemeket e téren pótolni tudja. Mély összefüggések tárulnak eléd, mely során még jobban megerősödsz abban a hitedben, hogy világunkban milyen csodás rend szerint alakul minden, a táplálkozást is beleértve.

Lehet, hogy nagyon sok mindent tudsz a táplálkozásról, elolvastál számtalan könyvet. Lehet, hogy úgy gondolod, a téma szakértője vagy már. Ha így gondolod, biztos felmerül benned a kérdés, hogyan

Fog ez a könyv Nekem újat mondani? Mi újat tudhatok meg belőle?

Sorolhatnám oldalakon keresztül.

Rövidre fogva azt, hogy az egyes élelmiszereknek milyen hatásai vannak a tudatra;

a tudati hatásoknak milyen okai és összefüggései vannak;

az emberiség étrendje miként alakult a fejlődés során;

a táplálkozás miként szolgálta és szolgálja az emberi tudat fejlődését;

a spirituális szempontok figyelembe vételével miként tehető egészségesebbé a táplálkozás.

De vajon a fentieket ismered-e már?

Ha nem, vagy csak részben, akkor sok-sok újdonsággal szolgál majd ez a könyv. Ha nyitott vagy a szellemi ismeretekre, akár nagy „Aha” és lélekemelő élményekben részesülhetsz olvasás közben.

Például tudod-e, hogy

a tejnek milyen szerep jutott az emberiség fejlődésében?

a tejfogyasztás manapság és a jövőben milyen helyet foglal el az emberiség fejlődésében?

a húsfogyasztás milyen szerepet játszott és játszik az emberi tudatfejlődésben?

milyen szerepe van a növényi élelmiszereknek?

hogyan kell azt érteni, hogy „az ember egy fordított növény”?

a gyereknevelésre és a temperamentumokra is lehet táplálkozással hatni?

jelenleg milyen irányba változik az emberiség táplálkozása?

Milyen lesz a jövőbeli emberiség étrendje?

mi az a kozmikus táplálkozás?

Itt az ideje, hogy mindezt megismerd! És még sok-sok mindent, frázisok nélkül. Nem kérdés, hogy annak, akit a táplálkozás kérdései vagy/és a spirituális megközelítések foglalkoztatnak, vétek volna kihagynia ezt a művet.

A Táplálkozás és tudatfejlődés című könyv igencsak terjedelmes. Terjedelmét tekintve egy átlagos könyv 3-szorosa. Nem valószínű, hogy néhány este vagy egy-két hétvége elegendő az elolvasásához. Tartalmát tekintve is alapvetően a 3-as számmal lehet jellemezni, hiszen a könyv mondanivalóját akár 3 különböző könyvben is leírhattam volna. Egy könyvben azonban a szellemi összefüggések is átláthatóbbak lettek. Szellemi értékéhez képest a könyv ára tehát csupán jelképes. Csak a szellemi tartalmak iránti nyitottság, valamint esetenként alapos figyelem és gondolkodás szükséges a könyv tartalmának mélyreható befogadásához és megértéséhez. Még egy szkeptikus, materialista olvasónak is hasznos lehet, mert olyan ismeretekkel gazdagodhat általa, amelyek elgondolkodtatják, sőt akár tágíthatják és nyitottabbá tehetik gondolkodását. Aki tehát nem vagy alig nyitott spirituális irányban, az is találhat benne nem kevés olyan információt, amely materiális szinten is figyelemreméltó.

A könyv tartalomjegyzéke

Részletek a könyvből

MEGRENDELÉS