Ajándékutalvány 7500 Ft értékben

Elérhetőség:
raktáron  9 db
Szállítás
3 munkanap
Áfa (alanyi adómentes):
0 %

7.500 Ft

db

Leírás

Ajándékutalvány 7500 Ft (hétezer-ötszáz forint) értékben

  • Kérheted online jpg kép formájában, (ha valakinek e-mailben szeretnéd továbbítani), de te otthon ki is nyomtathatod - ez esetben nincsen postaköltség.
  • Kérheted kinyomtatva, papír alakú formában.

Az igényelt formátumot megrendelésnél a 'Megjegyzés' rovatban kérlek jelezd felém

 

***

FONTOS!

Az utalvány egy alkalommal, egy összegben váltható be  a www.tunderporteka.hu webáruházban található, készleten lévő termékeire. Az utalvány készpénzre nem váltható. Részleges beváltása esetén a vevő vagy megajándékozott visszajáró pénz igénybevételére sem készpénz, sem visszautalás formájában, sem egyéb módon nem jogosult. Az utalvány kódját megrendelésnél a 'Van beváltható kuponom' mezőbe kell beírni.

Részlegesen felhasznált utalvány fennmaradó összege 'elveszik', későbbiekben nem kérhető számon a Tündérportéka Webáruháztól.

Az utalvány értékénél magasabb értékű rendelésnél a rendelés végösszegéből az utalvány értéke levonható, a fennmaradó összeget előre utalással még fizetni kell.

Az utalvány postaköltség igénybevételére is használható.

Az utalvány az összeg számlámra történő beérkezésétől számított 6 hónapig érvényes és váltható be.

***

Ha egyedi értékben, a webáruházban nem szereplő összegben szeretnél utalványt rendelni, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot a winklerne.nora@gmail.com e-mail címen!