Bőr fülbevaló, ezüstös-kék, 7.000 Ft feletti vásárlásnál

Elérhetőség:
kifogyott 
Áfa (alanyi adómentes):
0 %
@

Leírás

Ajándék termék

Bőr fülbevaló (műbőr)

Mérete: 8 mm + egy kis perem. A fülbevaló anyaga antiallergén nemesacélból van. Nincs rajta bevonat, nem kopik, nem színeződik el.

NAGYON FONTOS!!!!

Néhány szó az ajándék termékekről:

- Az ajándék termékek csak bizonyos kosárérték felett választhatók, ez a termék nevénél fel is van tüntetve. Ez a kosárérték, ha van kedvezmény, akkor a már kedvezményekkel csökkentett kosárértéket jelenti. A kosárértékbe a szállítási költség nem tartozik bele!

- Egy rendelésnél / egy csomagnál csak egy ajándék választható és csak egy ajándékot is küldünk. Akkor is, ha a kosárérték többszöröse annak, ami az ajándék kosárértéknél fel van tüntetve!

- Ajándék termék csak készleten lévő termék(ek) rendelése esetén igényelhető.

- Ha valaki mégis kevesebb kosárérték alatt tenne a kosarába egy ajándékot, mint ami az ajándéknál fel van tüntetve, az ajándék nem kerül postázásra. Emiatt későbbi reklamációt nem fogadunk el!

- Fontos, hogy a kiválasztott ajándék a rendelésnél választott szállítási móddal postázható legyen. Ha pl. a vásárló szállításnak ajánlott levelet választott, de az ajándék nem postázható ajánlott levélként (mert pl. nagy, vagy már nem fér bele a csomagba), akkor egyeztetünk a vásárlóval a továbbiakról. Másik, drágább szállítási mód nem kérhető az Eladó kontójára azért, hogy az ajándék is postázásra kerülhessen. Ilyen esetben a vásárló vagy választ másik ajándékot, ami adott postázási módba belefér és kompatibilis vele, vagy választ másik szállítási módot saját költségére, vagy az ajándékot nem küldjük.

- Az ajándék termékek között lehetnek hibás, sérült, régebbi kifutó termékek is. A hibásakat a termékleírásban jelezzük. Az ajándék termékekkel kapcsolatban utólagos reklamációt nem fogadunk el, jótállást rájuk nem biztosítunk.

- Az ajándék termékeket visszaküldeni, cserélni másra utólagosan nem lehet.

- Az ajándék termékekkel kapcsolatban semmilyen reklamációt nem fogadunk el!