Tündérmandala - relax színező - hobby felhasználóknak

Elérhetőség:
raktáron 
Szállítás
3 munkanap
Áfa (alanyi adómentes):
0 %

4.150 Ft

db

Leírás

Mandalás színező füzet 30 csodaszép, kézzel rajzolt mandala mintával

(hobby felhasználók részére)

Rajongsz a színezésért?

Elbűvölnek a mandalák?

Szeretnéd szabadidődet kreatívan és hasznosan eltölteni?

Aktív, stresszoldó, kreatív kikapcsolódásra vágysz?

 Szeretnéd saját alkotásaiddal díszíteni otthonod?

Sajátkezű alkotással ajándékoznád meg szeretteid, ismerőseid?

 Vagy van olyan ismerősöd, akinek ez kiváló ajándék lenne?

Ha a fenti kérdések valamelyikére igennel válaszoltál, akkor bátran ajánlom Neked ezt a mandalás színezőt.

***

    Szeretettel üdvözöllek. Vámosi Nóra vagyok. Évek óta tervezek és festek mandalákat, főként selyemre. Munkáimat látva nagyon sokan kérdezték már, nem tervezem-e a mandala mintáim kiadását könyv formájában. Most végre elérkezett az idő, hogy nagy örömömre, és remélem, a Ti örömötökre is, kezetekbe adhassam kézzel rajzolt mandala mintáimat.

 

TÖLTŐDJ FEL!

A rohanó, hangos hétköznapokban biztosan Neked is egyre inkább igényed van arra, hogy egy kicsit csendben megpihenj, befelé fordulj, saját belső világodat intenzívebben megéld, megértsd, kikapcsolódj, relaxálj, feltöltődj.

Felnőttként is csodálatos újra ceruzát vagy ecsetet ragadni, és elmélyülni egy-egy apró részlet kidolgozásában. Nagy örömforrás színkombinációkkal kísérletezni, színharmóniát létrehozni. 'Munkánk' gyümölcseként pedig felemelő érzés gyönyörködni alkotásunkban. Ugye Te is így gondolod?

TUDJ MEG TÖBBET A SZÍNEZŐ FÜZETRŐL:

A mandalás színező füzet négyzet formájú, 21 x 21 cm méretű, fém spirálozott, így könnyen széthajtható, kényelmesen színezhető.

A színezőben 30 db csodaszép, saját tervezésű, kézzel rajzolt, szívből-lélekből született mandala minta található.

A mandalák átmérője 18 cm, de fénymásolóval kedved szerint nagyíthatod, kicsinyítheted.

A minták vastag 170 gr ofszet papírra vannak nyomtatva, minden mandala új lapon található, aminek előnye, hogy a kész alkotás a könyvből kivehető, bekeretezhető, falra rakható anélkül, hogy a lap hátoldalán lévő minta sérülne. A könyvben vannak kidolgozottabb, aprólékosabb munkák, és szellősebb mandalák, amiket akár tovább is díszíthetsz, saját kreativitásodnak utat engedhetsz azáltal, hogy plusz tartalommal töltöd meg a rajzokat. Használhatsz bármilyen ceruzát, filctollat, temperát, akrilfestéket, pasztell krétákat, csillámzselét, kontúrfestékeket a minták színekkel való megtöltéséhez, a mintát pedig felhasználhatod üvegre, selyemre, fára, vászonra és egyéb felületekre is.

A mandalás színező füzetben / mintagyűjteményben az alábbi 30 mandala található:

 

Hasonló szépséges alkotások készíthetők a füzetben lelhető mintákból,

nézd csak, szinte élővé válnak, mikor színekkel varázslatot lehelsz beléjük:

  

   

Alkoss otthonodban ilyen színes csodákat Te is!

Felkészültél az alkotásra?

 

MENNYIBE KERÜL?

A mandalás színező teljes ára: 4150 Ft, így egy minta, melynek elkészítésébe általában 1-2 órát fektettem - a ceruzás tervezéstől a teljes kiszerkesztésen át a vonalak kihúzásáig, - Neked csak ≈ 140 Ft-ba kerül.

+ Postaköltség ajánlott levélként: 800 Ft

Élvezd az alkotás örömét, a színezés/festés nyugtató hatását!

Ha szeretnél Te is egy ilyen mandalás színező boldog tulajdonosa lenni, görgess feljebb az oldal tetejére, tedd a kosaradba, és pár nap múlva már a kezedben is tarthatod. :)

 

FONTOS!

A mandala füzet kizárólag hobby felhasználóknak készült, a minták csak saját, személyes, magáncélra használhatók fel. (Magáncélú felhasználás: a minta alapján megfestett vagy bármi módon létrehozott tárgy/kép/egyéb alkotás nem értékesíthető, nem adható el sem személyesen, sem internetes felületeken. Használhatod viszont bármilyen formában saját kedvtelésedre, az elkészült produktumot elajándékozhatod.)

Cégek, kreatív tanfolyamot tartók, egyéni vállalkozók, adószámos magánszemélyek és kézműves termékeket árulók kérem ezen fentebb leírtak miatt ne vásárolják meg!

Copyright © Vámosi Nóra

Kérem fentiek betartását, s egyúttal köszönöm is, hogy ezzel segíted és támogatod munkámat.

A könyvben találhatók minták Vámosi Nóra alkotásai, szellemi termékei, szerzői jogvédelem alatt állnak, így azok üzletszerű felhasználása bármilyen formában (pl. iparművészeti vagy kézműves alkotásban, eladásra szánt termékekben, tanfolyami keretek között való és egyéb haszonszerzési célú tevékenységhez való felhasználása) nem engedélyezett. Fentiek bármilyen mértékű megsértése esetén a szerző jogdíjat számol fel és számláz ki minden alkalommal a jogosulatlan felhasználó részére, mely mértéke a könyv mindenkori értékének tízszerese.

 

Mentés