Lonka gyöngy medál - mintaleírás (pdf)

Elérhetőség:
kifogyott 
Áfa (alanyi adómentes):
0 %
@

Leírás

Lonka gyöngy medál mintaleírás (pdf)

Készítsd Te is egyedi gyöngy medált! A mintaleírás során egy csodás gyöngy medált alkothatsz, melyet annyiszor fűzöl meg, amennyiszer csak szeretnél, olyan színkombinációban, ahogy neked a legjobban tetszik.

A mintaleírást e-mailben, letölthető PDF formátumban küldöm, melyhez Adobe Acrobat Reader (pdf) olvasó szükséges. Ha ez nincs telepítve a gépeden, ide kattintva letöltheted. A mintaleírást sajnos nem áll módomban más formátumban elküldeni.

Nehézségi fok:

A mintaleírásban a legelső lépéstől a befejezésig lépésről lépésre haladok, minden apró mozzanatot leírtam és lefényképeztem, érthető fázisfotókkal és bőséges magyarázattal mutatom meg a gyöngy medál elkészítését azon a szinten, hogy akár kezdők is megfűzhessék, mégis inkább olyanoknak ajánlom, akiknek nem ez az első medáljuk.

A medál elkészítéséhez szükséges alapanyagok (ezt a pdf csomag nem tartalmazza, az alapanyagokról neked kell gondoskodnod):

Hozzávalók:

- 14 mm-es rivoli

- 15-ös TOHO kásagyöngy

- 11-es TOHO kásagyöngy

- 3 mm-es cseh csiszolt gyöngy 2 x 14 = 28 db

- 4 mm-es kerek gyöngy vagy cseh csiszolt gyöngy: 14 db

- 0,18-as gyöngyfűző damil

- gyöngyfűző tű

- egyéb szerelékek és lánc

Megjegyzés:

A mintából készített medál tömeges gyártása haszonszerzési céllal nem engedélyezett, ellenben kis mennyiségben történő értékesítése ellen kifogást nem emelek.

Mivel nem fizikai termékről van szó, ezért szállítási díj/postaköltség sincs. A rendelésedről a számlát is alapesetben e-mailben fogod megkapni pdf formátumban (nem e-számla), melynek kinyomtatása a Te feladatod lesz. Ha papír alapon szeretnéd megkapni, írj üzenetet rendeléseddel egy időben (!), vagy szállítási opciónál válaszd az ajánlott levélként történő kézbesítést, ez esetben a számlát fizikai formában postázom és a szállítási díj (ajánlott levél díja) a vevőt, azaz Téged terhel. A mintaleírást azonban minden esetben PDF formátumban fogod megkapni, kinyomtatva nem!

Mivel nem fizikai, hanem letölthető szellemi termékről van szó, ezért a vevőt megillető 14 napos elállási jog a pdf mintaleírás kiküldése után nem érvényesíthető.