Metál effektes fülbevaló, hibás, 10.000 Ft feletti vásárlásnál

Elérhetőség:
raktáron  1 pár
Szállítás
3 munkanap
Áfa (alanyi adómentes):
0 %

1 Ft

pár

Leírás

Ajándék termék (hibás kivitelezésű)

Polymer clay (süthető gyurma fülbevaló)

Polymer clay (süthető gyurma) anyagból készítettem ezt a fülbevalót, melynek hátsó oldalát tartós, fényes üveglakkszerű gyantával vontam be. Ez erőssé is teszi a fülbevalót, nem törik!!!

A fülbevaló teljes hossza: kb. 6 cm. Szerelékek anyaga: nemesacél. (antiallergén)

***

A metál effekt rá van égetve az anyagra, nem jön le róla. Viszont vigyázzunk arra, hogy csak PH semleges, tiszta és száraz kézzel érintsük, valamint ügyeljünk arra, hogy pl. körmünk vagy hegyes tárgy által ne karcolódjon! Kerüljük a vegyszerek használatát is! 

NAGYON FONTOS!!!!

Néhány szó az ajándék termékekről:

- Az ajándék termékek csak bizonyos kosárérték felett választhatók, ez a termék nevénél fel is van tüntetve. Ez a kosárérték, ha van kedvezmény, akkor a már kedvezményekkel csökkentett kosárértéket jelenti. A kosárértékbe a szállítási költség nem tartozik bele!

- Egy rendelésnél / egy csomagnál csak egy ajándék választható és csak egy ajándékot is küldünk. Akkor is, ha a kosárérték többszöröse annak, ami az ajándék kosárértéknél fel van tüntetve!

- Ajándék termék csak készleten lévő termék(ek) rendelése esetén igényelhető.

- Ha valaki mégis kevesebb kosárérték alatt tenne a kosarába egy ajándékot, mint ami az ajándéknál fel van tüntetve, az ajándék nem kerül postázásra. Emiatt későbbi reklamációt nem fogadunk el!

- Fontos, hogy a kiválasztott ajándék a rendelésnél választott szállítási móddal postázható legyen. Ha pl. a vásárló szállításnak ajánlott levelet választott, de az ajándék nem postázható ajánlott levélként (mert pl. nagy, vagy már nem fér bele a csomagba), akkor egyeztetünk a vásárlóval a továbbiakról. Másik, drágább szállítási mód nem kérhető az Eladó kontójára azért, hogy az ajándék is postázásra kerülhessen. Ilyen esetben a vásárló vagy választ másik ajándékot, ami adott postázási módba belefér és kompatibilis vele, vagy választ másik szállítási módot saját költségére, vagy az ajándékot nem küldjük.

- Az ajándék termékek között lehetnek hibás, sérült, régebbi kifutó termékek is. A hibásakat a termékleírásban jelezzük. Az ajándék termékekkel kapcsolatban utólagos reklamációt nem fogadunk el, jótállást rájuk nem biztosítunk.

- Az ajándék termékeket visszaküldeni, cserélni másra utólagosan nem lehet.

- Az ajándék termékekkel kapcsolatban semmilyen reklamációt nem fogadunk el!