Mintaleírás csomag, 4 db gyöngy medál (pdf)

Elérhetőség:
kifogyott 
Áfa (alanyi adómentes):
0 %
@

Leírás

4 db gyöngy medál mintaleírás (4 db pdf)

1. Lonka medál

2. Lunasoft L'amour medál

3. Hella medál

4. Spring Flower medál

Készíts Te is egyedi gyöngy medálokat!

A mintaleírások által négy csodás gyöngy medált alkothatsz, melyeket annyiszor fűzöl meg, amennyiszer csak szeretnél, olyan színkombinációban, ahogy neked a legjobban tetszik.

A mintaleírásokat e-mailben, letölthető PDF formátumban küldöm, melyhez Adobe Acrobat Reader (pdf) olvasó szükséges. Ha ez nincs telepítve a gépeden, ide kattintva letöltheted. A mintaleírásokat sajnos nem áll módomban más formátumban elküldeni.

Nehézségi fok:

A mintaleírásokban a legelső lépéstől a befejezésig lépésről lépésre haladok, minden apró mozzanatot leírtam és lefényképeztem, érthető fázisfotókkal és bőséges magyarázattal mutatom meg a gyöngy medál elkészítését azon a szinten, hogy akár kezdők is megfűzhessék, mégis inkább olyanoknak ajánlom, akiknek nem ez az első medáljuk.

Hozzávalók:

A medálok elkészítéséhez szükséges alapanyagok listáját az egyes termékleírások oldalán külön részleteztem. (A gyöngy alapanyagokat és egyéb hozzávalókat a pdf csomag nem tartalmazza, az alapanyagokról neked kell gondoskodnod.)

Megjegyzés:

A mintából készített medálok tömeges gyártása haszonszerzési céllal nem engedélyezett, ellenben kis mennyiségben történő értékesítésük ellen kifogást nem emelek.

Mivel nem fizikai termékekről van szó, ezért szállítási díj/postaköltség sincs. A rendelésedről a számlát is alapesetben e-mailben fogod megkapni pdf formátumban (nem e-számla), melynek kinyomtatása a Te feladatod lesz. Ha papír alapon szeretnéd megkapni, írj üzenetet rendeléseddel egy időben (!), vagy szállítási opciónál válaszd az ajánlott levélként történő kézbesítést, ez esetben a számlát fizikai formában postázom és a szállítási díj (ajánlott levél díja) a vevőt, azaz Téged terhel. A mintaleírást azonban minden esetben PDF formátumban fogod megkapni, kinyomtatva nem!

Mivel nem fizikai, hanem letölthető szellemi termékről van szó, ezért a vevőt megillető 14 napos elállási jog a pdf mintaleírás kiküldése után nem érvényesíthető.