Nemesacél (antiallergén orvosi fém) fülbevaló alap csere 2.

Elérhetőség:
raktáron  9 pár
Szállítás
3 munkanap
Áfa (alanyi adómentes):
0 %

300 Ft

pár

Leírás

Nemesacél fülbevaló alap

A terméket akkor vásárold meg, ha a Tündérportéka Webáruházban lévő fülbevaló akasztóját szeretnéd kicserélni antiallergén orvosi fémre, nemesacélra, mert pl. fémallergiás vagy, vagy bizsu fülbevalóktól könnyen begyullad a füled.

A nemesacél (antiallergén orvosi fém) előnyös tulajdonságai között szerepel, hogy nem rozsdásodik, nem színeződik el, nem oxidálódik, antiallergén. Az orvosi fém nem kopik, mivel nincs rajta bevonat. Időtálló választás.

Bátran teheted füledbe, nem fog begyulladni akkor sem, ha fémallergiás vagy. (A korrekt tájékoztatás végett: ennek is van esélye, ám igen-igen csekély.)

Az ár 2 db, azaz 1 pár fülbevaló alapra vonatkozik.

FIGYELEM! Olyan fülbevalókhoz ajánlom, aminek egyéb ezüst színű szerelékei vannak, bronz vagy arany színű szerelőkarikához, alkatrészekhez a nemesacél nem illik!!!!

Önmagában alapanyagként nem vásárolható meg, csak az ezzel EGY IDŐBEN, EGY RENDELÉSSEL itt vásárolt fülbevalók akasztós részének cseréjeként tudom Neked elküldeni.

A fülbevaló így 300 Ft-tal fog csak többe kerülni.

A csere úgy történik, hogy a kiválasztott fülbevalót a kosaradba teszed, és mellé megrendeled a nemesacél fülbevaló alapot. Ezt követően én a fülbevaló beakasztós részét kicserélem a fenti képen láthatóra, és a már új nemesacél fülbevaló akasztóval felszerelve fogom küldeni Neked.

A csere csak a fülbevaló akasztó részére érvényes, egyéb fém alkatrészek (pl. gyöngykupak, fém köztes, szerelőpálca) cseréjére nem.