A kis herceg - akrilfestmény

Elérhetőség:
kifogyott 
Áfa (alanyi adómentes):
0 %
@

Leírás

Elena Ellis képe alapján festettem meg A kis herceget.

Imádom a történetet, sok szép mondanivalója van a mai kor emberének, így a történettel együtt magának a képnek is "nevelő" hatása van.

A kép a célból készült, hogy amellett, hogy dekorációként szolgáljon, mindig jussanak eszünkbe a könyvből olvasott gondolatok.

" – Isten veled – mondta a róka. – Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű: jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.

– Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan – ismételte a kis herceg, hogy jól az emlékezetébe vésse.

– Az idő, amit a rózsádra vesztegettél: az teszi olyan fontossá a rózsádat.

– Az idő, amit a rózsámra vesztegettem… – ismételte a kis herceg, hogy jól az emlékezetébe vésse.

– Az emberek elfelejtették ezt az igazságot – mondta a róka. – Neked azonban nem szabad elfelejtened. Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél. Felelős vagy a rózsádért…"

/Antoine de Saint-Exupery/ - Rónay György fordítása

A képet fa keretre feszített vászonra festettem akrilfestékkel, melynek mérete 40 x 40 cm.

Külön keretezve nincs, mert így is falra akasztható, de természetesen nem zárja ki, hogy lehet kereteztetni is még pluszban.

Mivel az akrilfestéssel egyelőre csak ismerkedek, ezért a festményben előfordulnak apró festési hibák, amit a szakavatott szem természetesen egyből észrevesz. Pl. a háttér sikerülhetett volna egységesebben, de mivel a képből órási harmónia és szeretet árad, úgy gondolom, ez nem vesz el az értékéből.

Nappaliba vagy akár gyermekszobába is el tudom képzelni.

MPL csomagként tudom küldeni.