Fresh Blue

Elérhetőség:
raktáron  1 szett
Szállítás
3 munkanap
Áfa (alanyi adómentes):
0 %

5.490 Ft

szett

Leírás

'Artemis' kollekció egyik darabja - a természetes anyagok és a feltűnőbb ékszerek kedvelőinek

Az Artemis kollekció darabjai esztergált fagolyókból, különféle színösszeállításban készültek, melyeket kézi festés után lakkoztam, hogy még tartósabbá tegyem őket.

A Frech Blue szett színei: metál kék és közép árnyalatú kék.

A szett tartalma: 1 db medálos nyaklánc, 1 pár fülbevaló

Nyaklánc: a nyaklánc ívét, merevségét egy hajlított fém szál adja.

Láncként polipropilén zsinórral (pp kötél) láttam el.

A nyaklánc delfinkapoccsal záródik.

Hossza: minden egyes darabnál kis mértékben változhat, a kapocstól a fagolyók aljáig kb. 23-25 cm.

Medál: anyaga szintén fa (festett, lakkozott), melyre főként cseh üveggyöngyöket rögzítettem. A fa korong hátoldalát filc anyaggal borítottam be, hogy a bőrünknek kellemesebb legyen.

Fülbevaló: teljes hossza kb. 4 cm (szerelékkel együtt). A fülbevalót szilikon vég zárja.

***

Tájékozatásul: Kizárólag kifejezetten jó minőségű fagolyókkal dolgozom, de mivel az Artemis kollekció darabjai fából készült természetes anyagok, ezért előfordulhatnak a fán a fa jellegéből adódó apróbb egyenetlenségek, ami az ékszer minőségét nem rontja.

***

FONTOS MEGJEGYZÉS: Mivel ezen kollekció méretében meghaladja az ajánlott levél engedélyezett méreteit, ezért sima ajánlott levélként nem tudom küldeni, csak

- POSTÁN MARADÓ ajánlott levéként vagy

- csomagként (Vaterafutár MPL vagy sima MPL).

Kérlek, ennek tudatában rendeld meg!

***

A medál saját tervezés alapján készült. - Minden jog fenntartva. - Copyright ©

***

Artemisz a görög mitológia szerint Zeusz és Létó gyermeke, Apollón ikertestvére. Artemisz segített anyjának világra hozni Apollónt, így első isteni feladata lett a gyermekszülés védelmezése. Ezen kívül ő lett a vadászat, a vadon, a vadállatok, a termékenység és a Hold szűz istennője. Szent állata a szarvastehén volt.

Mivel első látásra a termékenység fogalma jutott eszembe ezen ékszereket nézve, így nem volt kétséges, hogy Artemisz istennőről fogom elnevezni a kollekció darabjait.

Szintén a karakteresebb, feltűnőbb ékszerek kedvelőinek ajánlom, valamint akik a fém ékszerek helyett valami melegebb, természetközelibb ékítőt keresnek ... illetve akik nem riadnak vissza "istennői" karakterüket hangsúlyozni. :)