Gondolatok, írások, Kiemelt, Kristályos ékszerek

Swarovski kristályok felhasználásával készített kézműves ékszerek

Tudtad, hogy Swarovski kristályok felhasználásával készített ékszereink minden alapanyaga I. osztályú, minőségi anyagból készül? Nézzük, miből is:

1. FÉM ALAP: Időtálló nemesacél (antiallergén orvosi fém), mely nem rozsdásodik, nem fakul, nem kopik, nem veszti színét.

2. SWAROVSKI KRISTÁLYOK: eredeti Swarovski, gyémánt formájú „üvegkristályok”, melyeket különleges módon csiszolnak a nagyobb ragyogás, nagyobb fénytörő képesség érdekében

3. ÉKSZERGYURMA: nem a süthető változatot használom ezen fülbevalókhoz, mert annak nem annyira nagy a tapadóképessége, hogy hosszú-hosszú évekig megtartsa a kristályokat, így azok kipotyoghatnának. A Swarovski cég által kifejezetten erre a célra kifejlesztett Ceralun kétkomponensű „ékszergyurmát” használom, mely kerámia-epoxy ötvözet. Levegőn szárad, professzionális, magas minőségű, nagy értékű anyag, nagy tapadóképességgel rendelkezik.

Sajnos a fotók kevésbé adják vissza ragyogását, de aki egyet már birtokol, az nem is tud megállni egy darabnál. Ha ezen ékszerek mellett döntesz, biztos, hogy évek múlva sem fogod megbánni választásod, elismerő pillantásokat szerezhetsz ismerőseidtől.

Kristály termékeinket itt találod a webáruházban: Kristály ékszerek

***

Készítő: Tündérportéka

Fontos: A webáruházban és a blogban szereplő termékek nem a Swarovski cég hivatalos gyári termékei, hanem ezen cég által forgalmazott kristályait alapanyagként használom fel ékszereimben.